• +31 (0)512 356 178
0 items in het mandje
  • Geen items in het mandje.

Vraag & antwoord

MEEST GESTELDE VRAGEN

Hieronder treft u een overzicht aan van de meest gestelde vragen met het bijbehorende antwoord.
Voor al uw overige vragen verwijzen wij u naar onze contactgegevens.
Wij staan u graag te woord voor al uw vragen!

Wat zijn de levertijden?
De gemiddelde levertijd van een geïmpregneerde blokhut binnen Nederland is ca. 4 weken. De uiteindelijke levertijd is afhankelijk van vele factoren zoals seizoensdrukte, voorraadstatus van de fabrikant, planning van de transporteur, etc. Voor België en Duitsland duurt de levertijd meestal 1 á 2 weken langer. De vermelde levertijd is slechts een richtlijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleent. Er zal van te voren, zodra de exacte leverdag bekend is telefonisch een leveringsafspraak met u worden gemaakt.
Hoe wordt mijn bestelling geleverd?
Al onze producten worden vervoerd middels een door Blokhutreus aangestelde transporteur welke middels een vrachtwagen uw bestelling bij u tot aan de straatkant komt afleveren. Zodra uw bestelling bij ons klaar staat voor verzending zal deze als afleveropdracht bij de transporteur worden aangemeld. De transporteur haalt vervolgens uw bestelling bij ons en zal deze in plannen voor vervoer naar het door u opgegeven afleveradres en u daarna telefonisch benaderen voor het maken van een leveringsafspraak.
Let op!
U dient er rekening mee te houden dat een transport-vrachtwagen een groot voertuig is. Hierdoor kan het mogelijk zijn dat deze niet bij u voor de deur kan en/of mag komen. Laat het ons of de transporteur voortijdig weten indien het afleveradres niet toegankelijk is voor een vrachtwagen. De transporteur kan hier dan rekening mee houden en zoeken voor alternatief vervoer of levering met bv. een kooiaap.
Welke betaalmogelijkheden zijn er?
U kunt uw aankoop op de volgende manieren betalen:
  • Contant of via PIN bij aflevering aan de transporteur.
  • Contant of PIN bij het zelf afhalen
  • Online via iDEAL
  • Online via Bankcontact/Mister Cash
  • Online via Sofort banking
  • Vooruitbetaling via bankoverboeking
De beschikbare betaalmogelijkheden zijn afhankelijk van het type product, regio of land van aflevering.
Kan ik mijn bestelling ook zelf ophalen?
U kunt uw bestelling natuurlijk ook zelf afhalen! U kunt dit tijdens het bestellen aangeven. Wij zullen u dan zodra uw bestelling klaar staat telefonisch op de hoogte stellen dat deze klaar staat om door u te worden opgehaald. Er kan bij het afhalen contant of via PIN worden afgerekend.
Mijn bestelling is niet compleet of beschadigd!
Mist u een onderdeel?

Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten door ons te bellen of een e-mail te sturen naar info@blokhutreus.nl. Vermeld bij vermiste onderdelen van een bouwpakket het pakketnummer, corresponderende nummer van het onderdeel en uw ordernummer van de bestelling. De betreffende nummers kunt u terug vinden op de verpakking waarin het pakket was ingepakt en de onderdelenlijst van de meegeleverde bouwtekening. Het ordernummer kunt u terug vinden op uw orderbevestiging die u via de e-mail heeft ontvangen.

Zijn er beschadigingen?

Maak hierover zo spoedig mogelijk ( binnen 8 werkdagen ) een melding door ons te bellen en een e-mail te sturen met daarin duidelijke foto’s van de beschadiging(en) naar info@blokhutreus.nl.

Vermeld van de beschadigde onderdelen van een bouwpakket het corresponderende nummer van het onderdeel en uw ordernummer van de bestelling. De onderdelennummers kunt u terug vinden op de onderdelenlijst van de meegeleverde bouwtekening. Wij zullen u na evaluatie van het probleem u zo spoedig mogelijk het beschadigde of missende onderdeel nazenden.
Indien u zelf een alternatieve oplossing regelt, zonder Blokhutreus in de gelegenheid te hebben gesteld om u een passende oplossing te bieden, kan er geen aanspraak worden gemaakt op eventuele door u gemaakte kosten.
Zijn er ook maatwerkmogelijkheden?
Bij Blokhutreus is het mogelijk uw blokhut of tuinhuis geheel op maat te laten produceren. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.