Vernieuwde website

Net als de blokhutten, gaat ook de website van Blokhutreus mee met de tijd. Met gepaste trots presenteren wij u de compleet vernieuwde site. Achter de schermen wordt nog hard gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten, maar een goede website is nooit helemaal af. Zo zullen er nog veel meer modellen worden toegevoegd en bevat de website nog veel meer handige informatie en tips. De oude site is nog bereikbaar, maar zal straks volledig door deze site worden overgenomen.

Voornaamste wijzigingen oude site vs. nieuwe site.

 • Beveiligde SSL verbinding

  In het kader van de veiligheid draait de nieuwe website in een beveiligde omgeving. Dit houd in dat alle communicatie tussen de bezoeker en de website via een beveiligde en versleutelde verbinding loopt, waardoor persoonlijke gegevens die worden verzonden niet kunnen worden misbruikt door bv. hackers. Dit niveau van veiligheid is hetzelfde zoals bij banken ( telebankieren ) en verzekeringsmaatschappijen ( polis gegevens ). U herkend de beveiligde verbinding middels het slotje in de adresbalk en de URL van de website welke altijd begint met https://…

 • Verbeterde responsive weergave

  Daar het internetten op mobiele apparaten zoals tables en telefoons alleen maar zal toenemen, is de nieuwe website van Blokhutreus klaar voor de toekomst. De weergave op mobiele apparaten is nu nog beter, waardoor het bekijken van de producten gemakkelijker en overzichtelijker is geworden.

 • Meer productfoto’s

  Blokhutreus levert producten door heel Europa, daardoor is het niet voor iedereen gemakkelijk om even een bezoekje te brengen aan de ruim 600 m², en daarmee grootste showroom van het Noorden. Friesland ligt nu eenmaal niet voor iedereen om de hoek. Om toch een goed beeld te krijgen van de modellen bevatten de meeste informatiepagina’s nog meer foto’s dan op de oude website. Zo worden bijvoorbeeld nagenoeg alle modellen van de fabrikant Tuindeco weergegeven met foto’s van alle aangezichten van het model. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de voorkant, zijkanten en achterkant.

 • Duidelijke uitleg bij eventuele benodigdheden en extra’s

  De op de nieuwe website vermelde modellen zijn standaard uitgevoerd met de volgende opties; hoogwaardig volledig op maat gezaagd houtpakket van het model, dakbedekking ( de soort hangt af van het model ), alle benodigde bevestigingsmaterialen, al het benodigde hang- en sluitwerk, opbouwbeschrijving en voor heel Nederland in de meeste gevallen GRATIS transport.

  Verdere gewenste of situatie afhankelijke opties zoals fundament opties en benodigdheden, worden nu nog duidelijker omschreven qua soort en hoeveelheid. Zo staat er bij de keuze optie van het fundament precies hoeveel u aan balken en eventuele piketpalen nodig heeft voor het betreffende model. Dit zodat u nooit te weinig of te veel zult bestellen en daarmee precies krijgt wat u nodig bent.

 • Handige en belangrijke tips

  De nieuwe website bevat nog meer handige en belangrijke tips die u kunt raadplegen bij vragen over bijvoorbeeld het onderhout of opbouwen en/of funderen van uw aankoop. Ook treft u links aan naar pagina’s met handige tips en/of uitleg voor hoe u bijvoorbeeld dakbedekking zoals dakshingles dient aan te brengen. Duidelijk weergegeven met tekst, illustraties en zelfs handige stap-voor-stap video filmpjes.

Vragen?

Wij wensen u veel kijkplezier op onze vernieuwde website en zien u graag terug. Heeft u vragen? Bel ons dan op: 0512-356178 of stuur een e-mail naar: info@blokhutreus.nl. Onze vakkundige verkoopmedewerkers staan u graag te woord.