• +31 (0)512 356 178
0 items in het mandje
  • Geen items in het mandje.

Over ons & disclaimer

Over ons

Blokhutreus – Al 25 jaar hét adres in Friesland voor volledig geïmpregneerde  blokhutten, tuinhuizen, priëlen, overkappingen, veranda’s en garages. Van kant- en klare bouwpakketten tot complete maatwerkprojecten.

Of u nu een tuinhuisje of blokhut zoekt voor extra opbergruimte, als klusplek of een veranda of blokhut cq. tuinhuis met overkapping om overdekt te kunnen genieten in uw tuin, bij Blokhutreus vindt u het juiste model !

Groot overdekt showterrein van ruim 600 m² met vele opgebouwde modellen in zowel stapelbouw ( blokhutten ) als maatwerk ( wand-systeembouw ).

In de overdekte showroom bij Blokhutreus staan vele showmodellen opgebouwd in allerlei soorten en maten om u een goed beeld te kunnen geven van het nog grotere aanbod in vergelijkbare modellen. U bent elke werkdag van harte welkom deze vrijblijvend te komen bezichtigen en/of u te laten adviseren over het door u gewenste model.

Disclaimer

 

Disclaimer

 

Blokhutreus, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 54618436, verleent u hierbij toegang tot blokhutreus.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen maar behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

 

Beperkte aansprakelijkheid

 

Blokhutreus.nl spant zich in om de inhoud van blokhutreus.nl zo vaak en goed mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Aan fouten in teksten en visuele weergaven, etc. kunnen geen rechten worden ontleend. Deze informatie kan tevens op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Blokhutreus.

 

Specifiek voor prijzen en andere informatie bij producten op blokhutreus.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en/of typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen aanspraak of overeenkomst claimen met blokhutreus.nl. Op sommige pagina’s op de website van blokhutreus.nl, kunnen bezoekers zelf inhoud plaatsen d.m.v. zg. reactie en/of beoordeling. Blokhutreus oefent hierop beperkte voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit maar is niet gelieerd tot deze uitingen. Klachten over gebruikersinhoud worden serieus onderzocht en beoordeeld en waar nodig door blokhutreus.nl aangepast en/of verwijderd. Meldingen of klachten over uitingen van derden op de site van blokhutreus.nl kunnen kenbaar gemaakt worden via het contactformulier. Blokhutreus behoud het recht om alle uitingen van derden op de website van blokhutreus.nl, zonder voorafgaande kennisgeving of toestemming van de auteur aan te passen of te verwijderen.

 

Voor op blokhutreus.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan blokhutreus.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Auteursrechten

 

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij blokhutreus.nl en haar licentiegevers en bezoekers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van blokhutreus.nl, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

 

Overig

 

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.