• +31 (0)6 2251 0084
0 items in het mandje
  • Geen items in het mandje.

Over ons

Blokhutreus – Al 30 jaar hét adres in Friesland voor volledig geïmpregneerde  blokhutten, tuinhuizen, priëlen, overkappingen, veranda’s en garages. Van kant- en klare bouwpakketten tot complete maatwerkprojecten.

Of u nu een tuinhuisje of blokhut zoekt voor extra opbergruimte, als klusplek of een veranda of blokhut cq. tuinhuis met overkapping om overdekt te kunnen genieten in uw tuin, bij Blokhutreus vindt u het juiste model !

Showterrein – Kom vrijblijvend eens langs om de diverse opties te bekijken.

Disclaimer

Blokhutreus, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 54618436, verleent u hierbij toegang tot deze website en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Blokhutreus behoudt te allen tijde het recht om op elk moment, zonder vooraankondiging de inhoudelijke informatie, prijzen en diensten welke op deze website worden weergegeven te wijzigingen.

Beperkte aansprakelijkheid:
Blokhutreus spant zich in om de inhoud van Blokhutreus zo vaak en goed mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. Aan fouten in teksten en visuele weergaven, etc. kunnen geen rechten worden ontleend. Voor alle prijzen en andere informatie van op deze website weergegeven producten en diensten geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en/of typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen aanspraak of overeenkomst claimen met Blokhutreus.

De website van Blokhutreus bevat pagina’s waar bezoekers zelf inhoudelijke content kunnen plaatsen d.m.v. een zg. reactie en/of beoordeling. Blokhutreus oefent hierop beperkte voorafgaande controle of redactioneel toezicht op uit en is niet gelieerd tot de inhoud van deze uitingen. Klachten over gebruikersinhoud worden serieus onderzocht en beoordeeld en waar nodig door Blokhutreus aangepast en/of verwijderd. Meldingen of klachten over uitingen van derden op de site van Blokhutreus kunnen kenbaar gemaakt worden via telefoon of via het contactformulier op deze site. Blokhutreus behoud het recht om alle uitingen van derden op de website van Blokhutreus, zonder voorafgaande kennisgeving of toestemming van de auteur aan te passen of te verwijderen. Voor op Blokhutreus opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden zal Blokhutreus nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten:
Alle rechten en intellectuele eigendom, bestaande uit tekstuele en visuele uitingen op deze website liggen bij Blokhutreus en hun licentiegevers. Het kopiëren, verspreiden of elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Blokhutreus, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.