• +31 (0)512 356 178
0 items in het mandje
  • Geen items in het mandje.

Levering & verzendkosten

Bezorging

De verzending van de door de consument bestelde goederen worden verzonden door een door Blokhutreus toegewezen transporteur. Er zal zodra uw bestelling klaar staat voor verzending telefonisch contact met u worden opgenomen voor het maken van een leveringsafspraak. De door de consument bestelde goederen worden bouwklaar (bij blokhutten, tuinhuizen, prielen, aanbouwpakketten en garages) volledig geseald aan de straatkant afgeleverd bij het door de consument opgegeven afleveradres.

NB.
Alle blokhut producten worden geleverd middels een vrachtauto. Mocht de afleverlocatie niet toegankelijk zijn voor groot verkeer, dan zal er zo dicht mogelijk bij het afleveradres worden gelost. Het lossen gaat middels een zg. kooiaap ( mobiele heftruck ). Hiermee kan er nog een kleine afstand worden overbrugt war de vrachtauto niet kan komen. Deze afstand mag maximaal 100 meter zijn en dient goed toegankelijk te zijn.

Vrachtverzending of Pakketpost

De standaard transportkosten zijn alleen van toepassing binnen Nederland ( m.u.v. de Wadden en Zeeuws-Vlaanderen ) en België en zullen tijdens het bestelproces, voortijdig aan het afrekenen/afronden van de bestelling als zodanig worden weergegeven. Bij een leveringsadres naar één van de Nederlandse eilanden, zal de bestelling onder bovengenoemde kosten worden afgeleverd bij een transporteur welke leveringen naar het betreffende eiland verzorgd. De uiteindelijke (vervolg) transporteur zal in overleg met de klant worden ingeschakeld, waarbij de kosten van de levering voor de klant zijn. Bij een levering naar Zeeuws-Vlaanderen geld een toeslag welke naderhand, echter in overleg met de klant, bij de klant in rekening zal worden gebracht. Afhankelijk van de beschikbare verzendmogelijkheid (pakketpost of vrachtpost) gelden bij bestelling van deze producten verschillende bijdragen in de verzendkosten. De hoogte van deze bijdrage zal worden weergegeven tijdens het bestelproces voortijdig het afronden van de bestelling. Pakketpost wordt door ons verzonden via DPD of PostNL conform de actuele tarieven.

Levertijden

De gemiddelde levertijd bedraagt ca. 4 weken. De uiteindelijke levertijd is echter afhankelijk van vele factoren zoals; voorraad status fabrikant, mee bestelde cq. standaard afwijkende productopties zoals andere dakbedekking, impregneren, seizoensdrukte, etc. De vermelde levertijd is slechts een richtlijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleent. Er zal voor levering altijd telefonisch een leveringsafspraak worden gemaakt. Voor vragen over de levering kunt u een e-mail sturen naar: info@blokhutreus.nl, of bellen met het telefoonnummer: 0512-356178. Vragen over levering kunnen pas na ca. anderhalve week na de besteldatum met enige duidelijkheid worden beantwoord. Daar alle blokhut modellen middels vrachtvervoer worden verzonden, is het helaas niet mogelijk een exacte afleverdag te garanderen. U kunt bij uw bestelling wel een voorkeursdag of voorkeursweek vermelden. Er zal dan bij de planning van de transporteur geprobeerd worden om hier rekening mee te houden.

Bezorgkosten

De bezorgkosten bij levering zijn doorgaans € 99,- tenzij anders vermeld. De uiteindelijke bezorgkosten worden u altijd tijdens het bestelproces, voorafgaande de betaling getoond.

Zelf ophalen

Ophalen van bestelde goederen (indien/zodra voorradig) kan op (telefonische) afspraak.
De afhaaltijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Betalingsmogelijkheden

  • Vooraf via bankoverschrijving
  • Contant of PIN betaling bij aflevering of afhalen
  • Vooraf via iDEAL | Bankcontact | Mister Cash

Vooraf via bankoverschrijving
Vooruitbetaling kan via bankoverschrijving middels een factuur welke u via de e-mail van ons ontvangt. Het totaalbedrag va uw bestelling dient 2 dagen voor de doorgegeven afleverdag bij ons te zijn bijgeschreven. Voor maatwerkopdrachten vragen wij een aanbetaling van 50% en de resterende 50% bij oplevering.

Contant of PIN betaling bij aflevering of afhalen
Betaling van de door de consument bestelde goederen kunnen contant ( alleen regio Friesland ) of via PIN worden voldaan aan de transporteur bij aflevering. Bij het zelf afhalen kan er contant of via PIN worden afgerekend. Let op ! – Bij het pinnen van grotere bedragen kan het zijn dat u het PIN-limiet op uw pas tijdelijk dient te verhogen. Vraag uw bank voor meer informatie.

iDEAL / Bankcontact/Mister Cash
Veilig vooraf online betalen via uw eigen bank. Uw betaling is bij ons direct zichtbaar waardoor uw bestelling sneller in behandeling zal worden genomen. Losse producten onder de noemer “kleinmateriaal” en/of “accessoires” ( verf, schroeven, etc. ) dienen altijd vóóraf te worden betaald en worden pas verzonden zodra de betaling bij ons is bijgeschreven. Deze betalingen kunnen worden voldaan middels meerdere online betalingsmogelijkheden zoals bv. iDeal of Bankcontact/Mister Cash.