• +31 (0)6 2251 0084
0 items in het mandje
  • Geen items in het mandje.

Levering & verzendkosten

Bezorging

De verzending van de door de consument bestelde goederen worden verzonden door een door Blokhutreus toegewezen transporteur. Er zal zodra uw bestelling klaar staat voor verzending telefonisch contact met u worden opgenomen voor het maken van een leveringsafspraak. De door de consument bestelde goederen worden bouwklaar (bij blokhutten, tuinhuizen, prielen, aanbouwpakketten en garages) volledig geseald aan de straatkant afgeleverd bij het door de consument opgegeven afleveradres.

NB.
Alle blokhut producten worden geleverd middels een vrachtauto. Mocht de afleverlocatie niet toegankelijk zijn voor groot verkeer, dan zal er zo dicht mogelijk bij het afleveradres worden gelost. Het lossen gaat middels een zg. kooiaap ( mobiele heftruck ). Hiermee kan er nog een kleine afstand worden overbrugt war de vrachtauto niet kan komen. Deze afstand mag maximaal 100 meter zijn en dient goed toegankelijk te zijn.

Bezorgkosten en uitzonderingen

De op de website vermelde prijzen zijn binnen Nederland inclusief bezorging aan huis, met uitzondering van de Wadden en Zeeuws-Vlaanderen.
Voor deze uitgezonderde locaties adviseren wij u om zelf een afspraak te maken met een transporteur naar keuze die de verdere levering zal afhandelen. Vermeld bij uw bestelling dan als afleveradres het adres van deze transporteur. Wij zullen uw bestelling dan bij deze transporteur afleveren.
Voor België geld een bijdrage in de transportkosten welke voorafgaande de afronding van een bestelling kenbaar zal worden gemaakt.

Levertijden

De gemiddelde levertijd is doorgaans tussen de 4 tot 8 weken. Dit is slechts een richtlijn en hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleent daar deze afhankelijk zijn van vele factoren zoals voorraadstatus fabrikant, seizoensdrukte, droogtijd impregneren, etc. Zodra de exacte leverdag bekend is zal dit voorafgaande de levering telefonisch of via e-mail aan u kenbaar worden gemaakt. Bij verhindering, vragen of overige bijzonderheden, adviseren wij u om contact met ons op te nemen.

Betalingsmogelijkheden

Afhankelijk van het land en/of provincie van bezorging kan er vóóraf via iDEAL ( Nederland ) of Bankcontact ( België ) afgerekend worden. Indien u kiest voor betaling bij aflevering, kan er in de regio Groningen, Friesland & Drenthe alleen contant worden betaald aan de chauffeur. Bij levering in de overige provincies kan er naast contant ook via PIN worden worden betaald. Voor leveringen naar België is de keuze betalen bij aflevering helaas niet mogelijk en dienen vóóraf via iDEAL of Bankcontact te worden voldaan.

Let op ! – Bij het pinnen van grotere bedragen kan het zijn dat u het PIN-limiet op uw pas tijdelijk dient te verhogen. Informeer bij uw eigen bank voor meer informatie.

Pakketsticker

Alle blokhutten worden geproduceerd door meerdere producenten waardoor er kleine verschillen kunnen zijn door variaties in de productieprocessen. Het nummer op de verpakking correspondeert met de productie serie en de leverancier/producent. Om garanties door bv. beschadigingen of vermissingen goed te kunnen oplossen is het belangrijk dat u dit nummer goed bewaard.