• +31 (0)6 2251 0084
0 items in het mandje
  • Geen items in het mandje.

Extra productopties

Bij de meeste producten heeft u de keuze uit een aantal extra productopties welke handig zijn om gelijk mee te bestellen. Hieronder leest u welke opties u kunt tegenkomen met de bijbehorende beschrijving. Op de product pagina zelf ziet u alleen de opties die van toepassing zijn voor dat product.

Ventilatierooster

Een ventilatierooster zorgt er voor dat de gesloten ruimte kan ventileren om vocht en condensvorming tegen te gaan. Hierdoor voorkomt men tevens de kans op schimmelvorming op het hout.

Bitumenkit

Een professionele, duurzame, plasto-elastische, neutraal uithardende kit/kleefstof op basis van hoogwaardig bitumen-rubber. Geschikt voor verlijming of van bitumineuze dakbedekkingen zoals dakleer en/of dakshingles.

Extra wandlaag

Middels een extra wandlaag verhoogt u de constructie met 1 plank. Deze komt altijd boven de deur. De doorloophoogte van de deur blijft onveranderd. Bij een aantal modellen is een extra wandlaag noodzakelijk wanneer u een dakgootset wilt monteren.

Stormankerset

Een stormankerset helpt u uw blokhut of tuinhuisje te beschermen tegen het opwaaien van het dak bij extreem harde wind en storm door het verbinden van de onderste en bovenste planken van de wanden. De stormankers worden geleverd in een set van 4 stuks.

Betonpoer

De betonpoer heeft een hoogte van 50 cm en is verkrijgbaar in grijs of antraciet. De onderzijde heeft een afmeting van 18×18 cm en de bovenzijde 15×15 cm. Wordt geleverd inclusief verstelbare plaat en is geschikt voor het verankeren van palen tussen de 10 en 15 cm dikte.

Dakgootset

Een dakgootset bestaat uit een complete set, inclusief alle benodigdheden zoals beugels, eindkappen, regenpijp(en) tot aan het maaiveld, etc. Afhankelijk van het model heeft u keuze uit kunststof of vuurverzinkt. Bij sommige modellen is een extra wandlaag noodzakelijk!

Aluminium daktrim

Vervangt de standaard houten latten en is ideaal als waterdichte afdichting voor dakleer of EPDM bij platte daken met rondom een dichte opstaande rand. De daktrim set wordt compleet geleverd inclusief rechte delen, benodigde hoekstukken en bevestigingsmaterialen.